Reiki healing

Hvad er er Reiki healing ?

Reiki stammer fra Japan og betyder universel livsenergi. Dr. Mikao Usui, som var kristen præst genopdagede i 1800 tallet den flere årtusinder gamle healingsform, og har skabt det healing-system jeg arbejder ud fra.
 
Reiki healing tilfører energi til kroppen og kan både lindre og fjerne smerter, samt harmonisere, balancere og opløse blokeringer.
Du får tilført energi og velvære og dit immunforsvar forstærkes.
Behandlingen foregår ved håndspålæggelse og er en simpel men meget kraftfuld behandlingsteknik.

Dette er blot nogle ord, dog vil jeg sige at HEALING er noget der skal opleves, at du først der får en forståelse af hvad det vil sige at modtage healing, da dette er en forskellig oplevelse fra person til person og opleves forskelligt ud fra hvad det end er du måtte have brug for hjælp til.

SOM AT KOMME HJEM...........er en udtalelse jeg har hørt når klienter rejser sig fra briksen, og netop noget af det jeg er god til at formidle videre, følelsen af at "lande i sig selv", komme på plads, finde roen og blive bevidst. En skøn skøn oplevelse hvor man føler både at ROen sænker sig samt energi og humøret vender tilbage <3

Jeg kan hjælpe dig hvad end det er fysiske problemer eller netop mere følelsesmæssig/psykisk karakter, Reiki er ikke et vidundermiddel, og må aldrig stå alene (er du SYG så anbefaler jeg ALTID du visiterer din læge først) men netop et meget brugbart supplement.

Reiki er for alle og er ikke i modstrid med nogen religion eller meditativ praksis !

Sådan foregår en healing med "hænder på"

Klienten lægger sig påklædt på briksen og får oftest et tæppe omkring sig. Healeren lægger hænderne på klienten i en serie af positioner, først omkring hovedet, dernest resten af kroppen. Det er meget forskelligt hvad klienten mærker under healingen, nogle mærker varme/kulde, ser farver eller billeder og nogle falder simpelthen i søvn. Det er ikke af betydning for effekten om du mærker noget.

Sådan foregår en fjernhealing

Fjernhealing kan for nogen være lidt mere svær at forholde sig til, men er ikke desto mindre lige så effektiv. Klienten gør sig klar et roligt og uforstyrret sted gerne 5 min inden vores aftalte tid, slapper af liggende eller siddende og tager imod de 30 min en fjernhealing varer.
Fjernhealing er også rigtig god til børn samt svagelige og ældre, og en rigtig god erstatning hvis man ikke har mulighed for at komme til klinikken.

Reiki healingen vil for de fleste føles utroligt afstressende og give fornyet energi og lethed til kroppen <3 De fleste udtrykker fornemmelsen af at genfinde roen og falde på plads i sig selv <3

Reiki healing har gode resultater med bla

-Stress
-højt blodtryk
-alleri/eksem
-spændinger/hovedpine
-smerter ved eks piskesmæld, migræne og sportsskader
-mavelidelser
-ledsmerter
-kredsløbsproblemer
-hormonelle og menstruations problemer
-betændelses tilstande
-psykiske problemer
-energi niveau og immunforsvar
-skaber balance mellem krop og sind
-støtter medicinsk behandling og afhjælper bivirkninger
-depression og angst

4 dage i træk -den optimale kur

En måde du kan sikre dig at healingen får de allermest optimale betingelser er ved at starte med 4 behandlinger i træk, altså over 4 dage i træk eller så tæt på hinanden som muligt. Her kunne den 1 evt være "hænder på" hos mig og de efterfølgende dage som fjernhealing hjemme hos dig selv.
Efterfølgende kan følges op med regelmæssige behandlinger, eks hver 14 dag eller 1 gang pr måned afhængig af årsag og effekt

Nogle har stor effekt af bare en enkelt healing andre har brug for flere gange


Jeg glæder mig til at give dig oplevelsen af at modtage en Reiki healing, måtte du have spørgsmål tøv ikke med at sende mig en besked.

Jeg har fået undervisning hos Reiki mester Nicholaz Neffi Tipsmak, 
https://tipsmak-healing-center.dk/ 

Mette Hedegaard Jensen | CVR: 38461982 | Erdalsvej 15, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: 40937162