Japansk Lifting og massage / Japansk Lifting

Japansk Lifting


OM BEHANDLINGEN

*Japansk Lifting er en naturlig ansigtsbehandling der mindsker de fine linier i ansigtet, virker opstrammende og giver dig glød, samtidig med at den er yderst afspændende for hele kroppen

*under behandlingen der varer ca 60 min. får du lagt 2 masker (hvid rensende ler maske og plejende vitaminrig spirulina maske) Jeg arbejder kun med økologiske produkter herunder hybenkerneolie, den danske hudplejeserie melissa samt produkter baseret på 100% arganolie fra RIFINA

*Under massagedelen arbejdes der med teknikker fra ansigtszoneterapien-bindevævsmassage samt lymfedrænage

*der afsluttes altid med understøttende zoneterapi under fødderne


Lidt om hvad Japansk Lifting også har at byde på:
Vi kender alle til mere eller mindre travle perioder i livet, med mere eller mindre stress og måske endda bekymringer........alt sammen noget der sætter spor i ansigtet som enten små linier eller væskeophobninger, som gør du måske kommer til at se træt eller "sur" ud.
Dit ansigt skal stå model til masser af udefrakommende påvirkninger og er noget af det mest modstandsdygtige, men samtidig også super sensitivt.
Det er vigtigt at passe på sin ansigtshud og give den mulighed for at restitutiere ved bla hjælp fra afspænding fugt og massage.
Japansk Lifting giver netop dit ansigt en dybdegående MASSAGE der afspænder muskulaturen, dræner lymfevæsken og fugter huden i dybden.
Efter bare EN behandling vil huden se friskere  og sundere ud. Hævelser omkring øjnene minimeres og anspændthed ikke blot i ansigtet men HELE KROPPEN formindskes mærkbart/forsvinder helt.
Har du brug for at komme helt ned i gear, kan behandlingen kombineres med kropsmassage.

For størst effektivitet anbefales det at gentage behandlinger med Japansk Lifting en gang om ugen i opstartsperioden for at opretholde det opstrammende resultat, herefter EN gang hver 4. - 6. uge eller efter behov.

Jeg har kunder der kommer "en gang i mellem" og nogle der har fast tid hver 3. -4. uge alene for VELVÆRETS SKYLD , desuden har jeg glædeligt flere der vælger at købe 5 behandlinger og komme med blot en uges mellemrum

Jeg garanterer dig en SKØN oplevelse om det er for ansigtets/den fysiske effekt eller om det mere er wellness/afspændings delen du eftersøger

Bemærk venligst: at jeg i min klinik kun modtager kvinder :-) 


 
Følg også med på facebook
 
 

Kontakt

 
 
 
Mette Hedegaard Jensen | CVR: 38461982 | Erdalsvej 15, 2600 Glostrup - DK | Tlf.: 40937162